A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Стрілківської сільської ради

Підведення підсумків проєкту Інноваційний простір "Smart space" із врученням сертифікатів та подарунків

Дата: 31.05.2023 17:42
Кількість переглядів: 18

У величній актовій залі НУ «Львівська політехніка», окрасою якої є картини за ескізами Яна Матейка «Тріумф прогресу», відбулося підведення підсумків проєкту Інноваційний простір "Smart space" із врученням сертифікатів та подарунків.

Проєкт тривав 4 місяці і за цей час учнівська молодь Стрілківська територіальна громада змогла відчути його унікальність та інноваційність.

🧩Модулі проєкту («Лідерство», «Ораторство в деталях», «Дизайн мислення», «Мистецтво бачити ландшафт», «Анімація», «Бізнес-комунікації») не лише відзначалися унікальним змістовим наповненням, а й сприяли виробленню і набуттю компетентностей, які так необхідні сучасній успішній молодій людині. А це – вміння працювати в команді, креатив, лідерство, вміння вирішувати конфліктні ситуації та завойовувати авторитет, викликати повагу і визнання, вибудовувати впевненість у собі і своїх діях.

🌱Проєкт матиме продовження. І вже у вересні з презентацією нових можливостей заявить про себе.

🔎Наостанок – добірка асоціацій про проєкт, які озвучила наша молодь: «Проєкт "Smart space" - це про досвід, мотивацію, нові знайомства і комунікацію, знання, лідерство, про розвиток пізнавальної та емоційної сфери, а ще він – інноваційний, креативний і технологічний».

🫶Безмежно вдячні автору, натхненнику проєкту Ірина Андрушків

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора