Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі м’ясо (яловичина, свинина, курятина)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі |
||
1 |
Назва предмета закупівлі |
М’ясо (Яловичина, Свинина, Курятина) код 15110000-2 - М’ясо за ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»
|
2 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Дана закупівля здійснюється для закупівлі харчових продуктів, а саме м'яса яловичини I категорії, м'яса свинини I категорії, філе курячого охолоджених для організації харчування у двох закладах дошкільної освіти у 2024 році повторно, так як попередня не відбулась через дискваліфікацію всіх учасників Предмет закупівлі повинен відповідати Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації.
|
3 |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення |
Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі було проведено з урахуванням Наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», в межах кошторисних призначень на 2024 рік, враховуючи надану ЗДО потребу та кількість спожитого м’яса за попередній період (2023 рік). При визначенні очікуваної вартості предмета закупівлі використовувався метод порівняння ринкових цін шляхом збору та аналізу загальнодоступної інформації, що міститься у відкритому доступі, а також враховано інформацію Головного Управління Статистики у Львівській області про середні споживчі ціни на продукти харчування у Львівській області у листопаді 2023 року та вартість послуг з доставки товару. |